Nascholing zorgverleners

Nascholing zorgverleners2024-01-08T15:26:47+00:00

Nascholing

Het Streeklab Haarlem biedt nascholing aan met verschillende thema’s, voor diverse zorgprofessionals. Tijdens deze avonden is er gelegenheid om op een interactieve manier kennis en ervaringen op het gebied van infectieziekten uit te wisselen met de artsen-microbioloog en de parasitoloog van het Streeklab Haarlem. Deze nascholing vindt plaats op het Streeklab Haarlem aan de Boerhaavelaan 26.

Onderwerpen

Op 28 maart organiseert Streeklab Haarlem een nascholing voor verloskundingen in de regio Kennemerland. Deze zal plaatsvinden van 17:30 uur tot 20:45 uur aan de Boerhaavelaan 26. Tijdens deze avond komen diverse interessante onderwerpen aan de orde. Daarnaast zal Karlijn Vollebregt, gynaecoloog in het Spaarne Gasthuis, aanwezig zijn als gastspreker. Voor consumpties wordt uiteraard gezorgd.

De nascholing voor verloskundingen is voor 2,5 punt geaccrediteerd bij de Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen (KNOV).

U kunt u inschrijven voor deze nascholing middels het onderstaande aanmeldformulier onder vermelding van uw praktijknaam en BIG-registratienummer.

Inschrijven

  Nieuws

  1201, 2022

  De Omikron-variant in Kennemerland

  Gisteren verscheen een artikel in het Haarlems Dagblad waarin Dr. Bjorn Herpers, arts-microbioloog en CMO van Streeklab Haarlem, vertelt over de opkomst en de mogelijke gevolgen van de Omikron-variant van het SARS-CoV-2 virus in de regio Kennemerland. Het artikel is voor abonnees te lezen op: https://www.haarlemsdagblad.nl/cnt/dmf20220110_53848935      

  Titel

  Ga naar de bovenkant