Verloskundigen

Het Streeklab Haarlem biedt verloskundigen een breed pakket aan diagnostiek en ondersteuning. Wij verzorgen het PSIE onderzoek en alle overige medische microbiologie. Het Streeklab Haarlem ondersteunt en versterkt zo de verloskundigen, zodat zij samen met de zwangere de regie kunnen houden in de geboortezorg.

Het Streeklab Haarlem is uitvoerder van de 12e weekscreening voor het RIVM. Daarnaast voeren wij aanvullend bloedonderzoek uit, zoals antistofbepalingen tegen Parvo B19 virus, CMV, VZV, Rubella en Toxoplasma. Behalve bloedonderzoek is ook overige medisch microbiologische diagnostiek mogelijk, zoals GBS-kweken en SOA-testen. Via onze website kunnen cliëntvriendelijke afnamesetjes besteld worden.

De rapportage van alle onderzoeken kan het Streeklab Haarlem volledig digitaal verzorgen. Er kan worden gerapporteerd in het Verloskundig Informatie Systeem. Daarnaast kunnen uitslagen direct na validatie in het laboratorium door middel van Cyberlab worden geraadpleegd.

Contact
Bent u verloskundige en heeft u vragen over of belangstelling voor de dienstverlening van het Streeklab Haarlem? Onze relatiebeheerders vertellen u graag meer, en zijn bereikbaar via servicedesk@streeklabhaarlem.nl